KAPCSOLATFELVÉTEL

Üdvözöllek, Kozma Fatime vagyok! Megtisztelő, hogy meglátogattál a blogomon keresztül! Ha a témával kapcsolatban bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, az alábbi elérhetőségeken veheted fel velem a kapcsolatot: tel.: 06-70-314-2555 e-mail: kozma.fatime@gmail.com

Testápolás=Mérgezés?!?

Epstein professzor, a Rákmegelőző Szövetség elnöke azért harcol, hogy lássanak végre napvilágot, milyen veszélyt rejtenek azok az anyagok, amik nap mint nap körülvesznek minket. Ebben a témában Te is érintett vagy, ha szoktál tisztálkodni! Ha nem veszel tudomást a tényekről, a végén fizetni fogsz érte - az egészségeddel, az életeddel! A döntés azonban a Tiéd - a TE egészséged a Te kezedben van!

Archívum

Mérgező és rákkeltő anyagok a testápolószerekben - RÉMHÍR VAGY VALÓSÁG?

2009.05.14. 16:41 - Mérgező a fürdőszobád!

Miközben a reklámok egyre "jobb és hatásosabb" készítményekre hívják fel a figyelmet, folyamatosan nő a bőrük állapotára panaszkodó, elégedetlen vásárlók száma. A háttérben meghúzódó okok miatt  mindenkinek a megelőzésre kellene koncentrálnia , s nem az esetleg mellékhatással járó gyógyszeres kezelésre.

 

Bátran kijelenthetjük, hogy a kozmetikumokkal szembeni túlérzékenység korunk bőrbetegsége, minden negyedik állampolgár találkozott már vele. A bőrgyógyászok szerint az allergiás bőrtünetek egyebek mellett azzal is magyarázhatóak, hogy az emberek egyre többféle olyan készítményt használnak, amelyekben érzékenyítő anyagok is találhatóak. Nem beszélve arról, hogy a különféle kozmetikumokban található problémás anyagok terhelése össze is adódhat. A gyártók szerint a kritikus összetevők csak a megengedett mértékben fordulnak elő. A tégelyek, flakonok címkéin gyakran homályban marad ezen anyagok felhasználásának mértéke. A tisztánlátást nehezíti, hogy a kozmetikumok összetételét a hatóságok nem ellenőrzik.

A megkérdőjelezett anyagokra nem egyformán reagálnak az emberek. S az igazi veszély pont ebben rejlik! Előfordulhat, hogy valaki évekig használja panaszmentesen ugyanazt a kozmetikumot, s hirtelen válik rá érzékennyé a bőre. Utólag már nem látjuk az ok-okozati összefüggést a kedvenc kozmetikumunk használata és az egészségügyi elváltozásunk között!

Nyilván ezen információk hallatán megoszlanak a vélemények a tekintetben, hogy mit tehetünk, vagy egyáltalán kell-e valamit tennünk?

Ehhez egy gondolatot fűznék csak hozzá, amely sokat sejtet a minket körülvevő profitorientált világonkról: a Te egészséged egyedül a Te érdekedben fontos!

Azt gondolom el lehet viccelni ezt a témát mondván, hogy  "úgy is meg kell halni valamiben". Figyelmen kívül is hagyhatod, de mielőtt ezt megtennéd csupán EGY KÉRDÉSRE VÁLASZOLJ!

Ha most azt mondom Neked, hogy jó esélyed van rá, hogy néhány év múlva melldaganatos elváltozást állapítsanak meg Nálad, ha továbbra is azt az izzadásgátlót használod, amit eddig - akkor is elbagatelizálod ezt a problémát? Talán még humorosan hozzá is teszed, hogy " nem baj, ha néhány év múlva melldaganatot állapítanak meg nálam és le kell vágni az egyiket, úgy is van belőle kettő "?

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy gondolog ez Veled nem történhet meg?  Azzal bújsz ki a felelősséged alól, hogy Te férfi vagy? Akkor most az én feledatom, hogy kijózanítsalak az álomvilágodból, Te sem vagy szent és sérthetetlen! A statisztikai adatok szerint minden harmadik melldaganatos nő után a NEGYEDIK AZ EGY FÉRFI!

Az az igazság, hogy a 21. század negatív hozadéka, hogy a Te egészséged a Te kezedben van. Akár egyet értesz vele, akár nem :

          TÉNY,HOGY AZ EGÉSZSÉGEDÉRT TE TARTOZOL FELELŐSSÉGGEL! 

Naívság lenne  a részedről, ha nem hinnéd el, ha Neked valamilyen egészségügyi problémád lesz az nem a Te és családod óriási problémája!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mergezoafurdoszobad.blog.hu/api/trackback/id/tr991121642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása