KAPCSOLATFELVÉTEL

Üdvözöllek, Kozma Fatime vagyok! Megtisztelő, hogy meglátogattál a blogomon keresztül! Ha a témával kapcsolatban bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, az alábbi elérhetőségeken veheted fel velem a kapcsolatot: tel.: 06-70-314-2555 e-mail: kozma.fatime@gmail.com

Testápolás=Mérgezés?!?

Epstein professzor, a Rákmegelőző Szövetség elnöke azért harcol, hogy lássanak végre napvilágot, milyen veszélyt rejtenek azok az anyagok, amik nap mint nap körülvesznek minket. Ebben a témában Te is érintett vagy, ha szoktál tisztálkodni! Ha nem veszel tudomást a tényekről, a végén fizetni fogsz érte - az egészségeddel, az életeddel! A döntés azonban a Tiéd - a TE egészséged a Te kezedben van!

Archívum

KŐOLAJ SZÁRMAZÉKOK a testápoló szerekben?!

2009.05.28. 00:21 - Mérgező a fürdőszobád!

 

 

 

 

 

 

 

A Frei Dosszié - Kozmetika Völgy című műsora feltárta, hogy a kozmetikai ipar hogyan "vezet" meg minket!

Nyilván egy kozmetikai cégnek sem azt diktálja az érdeke, hogy feltüntesse a termék hátoldalán: a termék kőolaj származékot tartalmaz.

Ezért különböző hangzatos neveket találtak ki a kőolaj származékokra, amiről azt hisszük - arra asszociálunk -, hogy ez valami nagyon jó anyag!

Nos, leplezzük le a kozmetikai cégek mesterfogásait!


Kőolaj származékok INCI megnevezésük alapján:

 

PETROLATUM

VASELINE vagy VAZELIN: becsapja az embereket az a tény, hogy ezt az összetevőt gyógyszertárban is lehet kapni. Csak arról feledkezünk meg, hogy ez egy "gyógyszeranyag bevivő", egy hordozó anyag. Nem szívódik fel! A gyógyszertári termékekre rá is van írva, hogy "lemosható vaseline alapban", vagyis rákenjük a bőrünkre, a hatóanyagot bedunsztolja a bőrbe, majd a vaseline-t le lehet mosni. A kozmetikai cégek becsapnak minket, mert a vaseline-t kémiai eljárással átalakítják úgy, hogy felszívódjon. De mit keres felszívódva a bőrben? Eltömíti a pólusokat.

PARAFFINUM LIQUIDUM vagy PARAFFIN OIL

CERA MICROCRISTALLINA: itt az újabb becsapás, mert mindenki arra gondol, hogy "mikro kristály" - ez valami nagyon speciális, nagyon jó hatóanyag. Pedig..., ugyanaz a kőolaj származék. Ettől lesz nagyon szép gyöngyházfénye a krémeknek!

MICROCRISTALLINA WAX: az eredeti wax méhviaszt jelent, ami egy természetes anyag rengeteg jó hatóanyaggal. Ez a megtévesztő az elnevezésben! Mivel előtte van az, hogy Microcristallina, gyakorlatilag azt jelenti, hogy MŰVIASZ! Nem méhviaszból van, csak úgy tűnik!

OZOKERIT

PETROL WAX

CERESIN

MINERAL OIL

ÁSVÁNYOLAJ

 

 

Miért veszélyesek a kőolaj származékok?

 

Egyrészt nem természetes, másrészt képeznek a bőrre egy olyan filmréteget, ami nem engedi a bőrünket lélegezni. Eltömítik a pólusokat, leszoktatják a bőrt a gondolkodásról ( gátolja a bőr képességét, hogy semlegesítse a méreganyagokat ). Elősegíti az aknét, legtöbb bőrgyulladásnak, bőrallergiának ezek a kiváltó okai, ugyanis nem lehet sterilen kitisztítani. Magukkal hordozzák a benzint, ami egyáltalán nem jó a bőrnek! Lassítja a bőr funkcióit, a sejtfejlődést, ezáltal idő előtti öregedést okoz!

 

Miben vannak kőolaj származékok?

Sajnos minden krémnek, testápolószernek ez az alapanyaga! Medöbbentő, a babaolaj 100%-a kőolaj származék!

 

Vizsgáld meg azon termékek összetevőit, amit jelenleg a fürdőszobádban, a konyhádban és a mosás során használsz!

Ne vegyél és ne használj olyan kozmetikumokat, sampont, fogkrémet, stb., amiben az egészségedre  káros anyagok vannak.

Ma már léteznek olyan termékek, amelyeket kifejezetten úgy állítanak össze, hogy ne tartalmazzanak  rákkeltő és méreganyagokat!

Előfordulhat, hogy ezek első ránézésre drágábbak, és valószínűleg nem lehet “kényelmesen” megtalálni őket a szupermarketek polcain, de ne felejtse el, hogy itt nem “lényegtelen apróságokról”, hanem potenciálisan maradandó egészségkárosodást, betegséget okozó mérgekről van szó.

Ezen spórolni nem érdemes - az egészségünk mindennél többet ér!

Cseréld  le fürdőszobád termékeit!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mergezoafurdoszobad.blog.hu/api/trackback/id/tr641148030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása