KAPCSOLATFELVÉTEL

Üdvözöllek, Kozma Fatime vagyok! Megtisztelő, hogy meglátogattál a blogomon keresztül! Ha a témával kapcsolatban bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, az alábbi elérhetőségeken veheted fel velem a kapcsolatot: tel.: 06-70-314-2555 e-mail: kozma.fatime@gmail.com

Testápolás=Mérgezés?!?

Epstein professzor, a Rákmegelőző Szövetség elnöke azért harcol, hogy lássanak végre napvilágot, milyen veszélyt rejtenek azok az anyagok, amik nap mint nap körülvesznek minket. Ebben a témában Te is érintett vagy, ha szoktál tisztálkodni! Ha nem veszel tudomást a tényekről, a végén fizetni fogsz érte - az egészségeddel, az életeddel! A döntés azonban a Tiéd - a TE egészséged a Te kezedben van!

Archívum

Frei Dosszié - Kozmetika Völgy

2009.05.15. 01:19 - Mérgező a fürdőszobád!

 

"A szépségipar titkainak felkutatását egy francia városkában kezdtük. Chartres, a francia fővárostól, Párizstól alig egy órányi autóútra található. Chatres a "kozmetika völgy" központja. A világ szépségiparának centruma ez, 100 multinacionális cég gyárai vannak összezsúfolódva ezen a vidéken."

 

Ebben a festői környezetben történik a "csoda":

A kőolajgyártás melléktermékét - a pakurát, ami egy sötét színű, büdös, ragacsos anyag - vegyi eljárásnak vetik alá, melynek keretében szagtalanítják, kifehérítik és egy "kiváló" krémalapot hoznak létre! Legalábbis a multicégek számára!

A kozmetikumokon különböző nevekkel illetik: ásványi olaj, petrolatum, paraffinum liquidum, cera microcristallina, microcristallina wax, ozokerit, petrol wax, ceresin, mineral oil. A babaolaj és a vazelin is ásványi olaj.

A kozmetikai cégek ezt az alapanyagot vásárolják fel, vagyis annyi különbség van egy 200Ft-os és egy 20.000Ft-os krém között, hogy az adott cég mit kever plusszban az alapanyaghoz.

Tehát az ártalmatlannak hírdetett krém sem érdemli meg a krém nevet!

 

Pakura - finomított, a fogyasztó ízléséhez szabott illatosított tömény méreg. Alaposan megfizetünk a betegségeinkért, alig akad tisztességes cég, amelynek az ember is fontos!

 

Aggodalomra ad okot, hogy a hosszútávú következményei az emberi szervezetre még nem ismertek. Az viszont már biztos, hogy megakadályozza a bőr légzését és képességét a méreganyagok semlegesítésére. Olyan, mintha hermetikusan lezárná a bőr felületét, emiatt egy idő múlva el kezd beteg rendszerként működni - kivörösödik, kipattog...

 

Érdemes elgondolkodni azon, hogy a gyártó cég tulajdonosai miért nyilatkoztak úgy, hogy ők nem használják ezeket a készítményeket?

Tudják mi van benne! Talán veszélyes?

Akkor nekünk, gyanútlan fogyasztóknak miért adják el a méregdrága reklámokon keresztül?

 


A bejegyzés trackback címe:

https://mergezoafurdoszobad.blog.hu/api/trackback/id/tr771122553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása